Concert coral de Santa Llúcia

IMG_2028

Fotografies del concert

El passat diumenge 13 de desembre a les 20.15h el cor de La Lira Ampostina, dirigit per Núria Francino i la Coral Aquae de La Unió Filharmònica, dirigida per Núria Ferré, van oferir el concert de Santa Llúcia, a l’Església Arxipestral d’Amposta.

El concert va estar organitzat per les regidories de Cultura i de Comerç i formava part dels actes del Mercat de Santa Llúcia.

Les arpistes de l’Escola a València

Del 5 al 8 de desembre, alumnat d’arpa de l’Escola va participar en un intercanvi organitzat per l’Associació Catalana d’Arpistes a València. Han estat tres dies d’assajos intensos, en què es van reunir més de 50 arpistes, amb el concert final amb 35 arpes a l’escenari que se celebrà ahir dimarts 8 de desembre al Conservatori de Grau Professional de València.

#ABB2016 Cicle Amposta de Banda a Banda 2016

ampostadebandaabandaEl proper mes de gener i fins el mes d’abril a La Lira Ampostina se celebra, com cada any, i serà el 15è, el cicle Amposta de Banda a Banda. Aquest any les bandes que oferiran els seus concerts dins del cicle són:

  • La banda simfònica de l’Ateneu Musical “Schola Cantorum” de la Vall d’Uixó
  • La banda simfònica de la Societat Unió Musical de Llíria
  • La banda de la Societat Musical La Lira Ampostina
  • La banda de la Societat Musical La Unió Filharmònica d’Amposta

La informació detallada del cicle la podeu anar consultant a l’apartat del web Amposta de Banda a Banda 2016

Concert inaugural del Centenari #LaLiraAmpostina100

logocentenariQueda poc més d’un mes per al concert que constituirà formalment l’inici del Centenari de La Lira Ampostina. En aquest concert la nostra banda, juntament amb el cor dels alumnes de l’Escola i del cor de La Lira, repassarà moments importants en la història de la nostra Societat. Esment especial per a l’estrena de l’obra Reminiscències Deltaiques, composada per commemorar el Centenari pel compositor ampostí Antoni Ernest Sebastià Torrent, professor del Conservatori de la Diputació de Tarragona i músic que va iniciar la seva formació a La Lira Ampostina.

El concert serà el dia 16 de gener a les 20h al teatre-auditori de La Lira Ampostina.

Cap de setmana atapeït a La Lira

firesLiraAquest cap de setmana La Lira Ampostina ha programat moltes activitats a les quals us convidem. Dissabte comencem amb les audicions de flautes, oboès i fagots, a les 16.30h a l’auditori de l’Escola. A les 18h seran els alumnes de clarinet qui hi ofereixin la seva audició.

Més tad, a les 20h torna l’obra de teatre “Una casa de bojos”, on els músics col·laboradors tornen a convertir-se en actors, en una esbojarrada història.

Si encara us queden forces a les 23.30h obren les portes del ball amb la sessió “Jo també vaig ballar a La Lira”, amb música de finals dels 70 i principis dels 80.

Diumenge tanquem els actes del cap de setmana amb el vermut musical de la Vermut Club Band, al ball, a les 12.30h.

Els diners del teatre, del ball i del vermut serviran per col·laborar en els actes del Centenari de La Lira Ampostina.

Us esperem!